Frågor och svar om onani

7 Aug 2004, 09:42 1101
Tjej, 0 år
Question


hur onanerar man egentligen?å pulla e väl samma sak, för ja har hört att man stoppar in två fingrar i underlivet

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Tjejer kan onanera på olika sätt. Vissa föredrar att pulla sig själva, dvs föra in ett eller två fingrar i slidan och sedan föra dom ut och in. Andra föredrar smeka klitoris som sitter längst fram i slidan med hjälp av tex fingrarna eller med tex duschstrålen. Sedan finns det dom som onanerar genom att gnida underlivet mot något, tex en kudde elelr något annat, emedan andra tycker om att föra in något penisliknande föremål i slidan medan dom stimulerar klitoris med fingrarna.
När det gäller onani, finns det alltså många sätt och det är bara att använda sin fantasi och prova sig fram till vad man själv tycker är skönast.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar