Frågor och svar om underlivet

17 Aug 2004, 19:45 605
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjeje på 21 år som har en fråga. jag vet att jag kanske e lite för gammal för att skriva till er neb jag måste verkligen ha svar på detta. När jag och min kille hade sex för nån månad sen så kände jag att det typ sved och kliade lite när han trängde in och det slutade inte under hela samlaget, samtidigt så kände jag att det kändes som att jag var kissnödig under hela akte trots att jag precis vart på toa och kissat. Jag ignorerade själva grejen och nu hade vi sex igår igen och samma sak hände. Nu undrar jag vad det kan vara för det var inget skönt att ha sex när det kändes såhär. Jag brukar aldrig ha några problem med njutning ,och jag är alltid jätteblöt och jag äter inga p-piller. tacksam för svar. jag blir galen!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Eftersom du inte haft dom här problemen förr och du blir våt i slidan osv, så kan vi sannolikt utesluta psykiska orsaker. Det kan vara så att du fått en svampinfektion eller att du drabbats av urinvägsinfektion. Det finns också andra orsaker till dom här besvären. Mitt råd är att du söker hjälp på din vårdcentral eller på närmaste Ungdomsmottagning om du bor någonstans där dom fortfarande tar emot fast du är 21 (det skiljer sig åt i landet). Sök hjälp hos läkare eller barnmorska så du får en diagnos och behandling.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar