Frågor och svar om könsorganen

28 Aug 2004, 15:20 811
Kille, 0 år
Question


hej . jo så har är det det kommer något vit kletigt ut ur uriröret. litte hela tiden. å känns litte konstigt när jag kissar.det har varit så här en till två veckor nu....

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan vara olika orsaker till dina problem. Har du haft sex utan att använda kondom så kan du ha smittats av en sexuellt överförbar sjukdom, dvs en könssjukdom. Men det kan också finnas andra orsaker till dina problem.
Du bör i vilket fall som helst gå till en läkare så fort som möjligt för att han/hon ska kunna undersöka dig och ge dig behandling. Gör det direkt för sådana här saker kan ibland ge komplikationer om man inte får behandling inom rimlig tid. Du kan antingen gå till Ungdomsmottagningen som är helt gratis eller så kan du gå till din vårdcentral. Det kvittar vart du går, men det är viktigt att du låter en läkare titta på det här.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar