Frågor och svar om allmänt

10 Nov 2004, 11:15 418
Tjej, 0 år
Question


Jag spyr på morgonen efter att jag haft sex. Först trodde jag att det var pga: att jag druckit alkohol men det visade sig att jag blev illamående även när jag varit nykter och haft sex. Jag har ingen aning om vad det kan bero på. Jag har ätit p-piller i ca: 5 månader, kan det bero på det? eller att något i underlivet irriteras? Snälla svara. Det är verkligen jätte jobbigt att behöva må så dåligt på morgonen.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag kan inte ge dig något svar på vad det kan bero på, för det finns flera alternativ. Men så här ska du självklart inte ha det, utan beställ tid på närmaste Ungdomsmottagning eller vårdcentral och diskutera dom här problemen med barnmorska eller läkare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar