Frågor och svar om samliv

29 Dec 2004, 09:58 636
Kille, 0 år
Question


Hej jag är en kille på 19år och när jag och min kille duchar vill han att jag ska kissa på han.. Varför vill han de? är det upphetsande? tacksam för svar

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns ett mindre antal människor som finner det upphetsande att bli kissade på, eller när dom själva kissar på någon annan. Så, förmodligen tillhör din kille denna kategori människor. Men det går inte att helt utesluta andra orsaker, varför mitt råd är att du tar upp det med honom och frågar honom om det här. Sedan är det också viktigt att du själv känner efter hur du ställer dig till det här och om detta är något du vill göra. Så, att prata om det från bådas perspektiv är många gånger viktigt när det handlar om lite mer ovanliga önskningar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar