Frågor och svar om underlivet

8 Jan 2005, 15:27 376
Annat, 0 år
Question


Jag är en tjej på 19 år som tycker om lite hårdare tag och jag anser att (rätt sorts) "smärta" ger dubbelt så hög njutning.
Detta har aldrig gett mig ngt problem förut, men nu har jag fått så otroligt ont i underlivet att jag knappt kan ha sex längre.
Det är svårt att förklara var smärtan sitter. Men hela underlivet är svullet och känner man vid klitoris så känns det som att ngt gått av innanför svullnaden. Blir snart galen av detta då jag är en otroligt sex-glad person =) Hjälp!!!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Gå till en gynekolog och gör en undersökning. Någon behöver titta på det här och samtidigt få en bild av ifall den här smärtan hänger ihop med något du och en eventuell partner gjort när ni haft sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar