Frågor och svar om allmänt om könssjukdomar

12 Jan 2005, 14:09 853
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har fått problem när jag kissar. Det svider lixom till, precis innan kisset kommer, sedan efter att jag kissat, känns det som om jag är jätte kissnödig igen, fast det bara kommer några droppar. Så fort jag går ifrån toaletten så måsta jag dit igen och kissa. Jag kissar inte blod eller något sådant, men det är jätte jobbigt att behöva gå på toaletten hela tiden, när man vet att det bara kommer några droppar. Låter jag det vara ett tag så går "nödigheten" över, men kommeri gen nästa gång jag kissar. Kan det vara urinvägsinfektion eller en könsjukdom? Jag är tillsammans med en äldre kille och har inte haft problem förrut. Väldigt tacksam för svar! MVH Lisa Drake

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan vara båda dom sakerna du räknar upp varför det är viktigt att du söker läkare. Gå till vårdcentralen eller till närmaste Ungdomsmottagning direkt så dom kan ta prover.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar