Frågor och svar om onani

15 Jan 2005, 15:11 360
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag är en 16 årig tjej som undrar lite över sak.
Efter jag har pullat mig till orgasm, brukar jag utsätta min fitta för hårt "tryck", det vill säga jag brukar "hänga" mot kanten på min byrå, en stol eller bänk, med benen på varsin sida så att föremålet trycks hårt mot min fitta.
Då får jag världens orgasm, bättre än den första! Detta kan jag göra flera gånger om, det verkar vara det enda sättet för mig att få flera orgasmer.
Hur kommer detta sig? Kan det vara farligt att göra såhär...?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Du har uppenbarligen hittat ett sätt att få flera orgasmer i följd och varför just detta funkar för dig har jag inget svar på. Det enda jag kan säga är att det skiljer från person till person och det är dessutom långt ifrån alla som kan få flera orgasmer i följd på det här sättet som du beskriver. Så, någon förklaring till varför detta funkar för dig har jag alltså inte.
Farligt är det inte så länge som du inte trycker dig mot vassa saker eller uppenbart smutsiga saker så du skadar slemhinnor eller utsätter dig för infektionsrisk.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar