Frågor och svar om onani

16 Jan 2005, 10:30 1739
Annat, 0 år
Question


När jag onanerar så brukar ja använda något föremål som ja liksom " gnider " mig med. Ja använder sällan fingrarna, och på så sätt får ja lätt orgasm. Men det blir ett problem när min p-vän ska pulla eller slicka mig. Ja får aldrig orgasm... ? Det är inte lika skönt med fingrar. Ja undrar va det är för fel? Ska jag öva på att onanera med fingrarna eller hur ... ? Tack på förhand!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är inget fel utan det är helt enkelt olika för olika människor när det gäller vad som känns skönt och inte. I viss mån kan man träna upp det här, varför du kan göra som du tänkt och öva med fingrarna om du känner för det. Men ett annat alternativ är att du försöker få din partner att efterlikna det du själv gör. Ni skulle tex kunna testa att han/hon använder handflatan och mer trycker/gnider mot klitoris istället för att pulla med fingrarna.
Ni får testa er fram tills ni hittar ett sätt, så använd fantasin.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar