Frågor och svar om onani

20 Feb 2005, 11:14 374
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag är oskuld och väldigt sugen på att ha sex. Jag onanerar 2-3 ggr om dagen. För det mesta tänker jag på tjejer när jag onanerar, men ibland kan det bli så att jag tänker på en kille. Jag blir upphetsad av båda. Jag har även hållt på med en kille, för att testa mig fram på olika saker. Men jag har aldrig gjort något med en tjej. jag undrar om det finns något man kan göra själv för att få en känsla av hur det är att ha sex med en tjej. Helst inget man köper, utan som man kan tillverka hemma, själv, alltså en sorts vagina. ELler hur man ska säga. Tack!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

En del killar avänder kuddar odyl och viker ihop så dom kan köra penisen ut och in i mellanrummet, några andra tips har jag inte. Men kanske har besökare som läser detta andra tips som du kan ha nytta av.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar