Frågor och svar om samliv

31 Mar 2005, 17:19 575
Kille, 0 år
Question


hej, jag undrar en sak. min tjej vill inte att jag smeker henne mellan benen när vi myser med varandra. jag har frågat henne hur hon vill att jag ska göra men hon svarar inte o vill inte att jag ens ska röra där nere. så hur ska jag göra det skönt för henne?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Din tjej känner sig uppenbarligen inte redo för att gå så långt att du kan smeka henne mellan benen. Det är något man måste respektera då var och en måste få bestämma över sin kropp. Det skulle dock sannolikt underlätta om ni kunde prata om det så det inte leder till en spänning mellan er. Det skulle också underlätta ifall ni kunde prata om ifall det är okay att du gör det skönt för henne på något annat sätt tills vidare.
Mitt råd är därför att du inte ger dig med att försöka prata med henne. Många kan tycka det är väldigt genant att prata om sex med en partner om dom inte är vana vid det, men om man inte ger upp utan fortsätter att ta upp det och verkligen trycker på att man vill kunna prata så brukar det ge med sig med tiden. För faktum är att jag inte kan säga hur du ska göra det skönt för henne då det bara är hon som vet vad hon tycker är skönt och vad hon är redo att göra tillsammans med dig när det gäller den sexuella biten. Så fortsätt att försök prata med henne.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar