Frågor och svar om här kan man få hjälp!

31 Mar 2005, 19:19 173
Tjej, 0 år
Question


hallå hur hittar man igentligeeen sin egen fråga under vilken rubrik?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

När du skickar in en fråga så får den ett nummer som du sedan kan söka på i vår sökfunktion. Då hittar du din fråga och ditt svar. Detta är det säkraste sättet för det inte säkert att frågan hamnar under den rubrik den skickats in under då frågorna kategoriseras när vi besvarar dom utifrån vart dom passar bäst. Om du blivit av med ditt nummer så kan du titta på våra kategorier och försöka lista ut vart din fråga kan ha hamnat, eller så kan du försöka fundera ut lämpliga sökord, för när vi besvarar en fråga så anger vi sökord för varje svar. Handlar en fråga tex om självmordstankar så finns det ett sökord "självmord" kopplat till frågan. Söker man då på ordet självmord i vår sökfunktion så får man upp alla frågor som handlar om det och då kanske man hittar sin egen.
Sist vill jag bara säga att vi får in oerhört många frågor till Ungdomsmottagningen varför vi tyvärr inte har möjlighet att besvara alla. Det betyder att många frågor förblir obesvarade. Så om din fråga inte blir besvarad kan du antingen skicka in den en gång till så kanske den blir besvarad då, eller så försöker du leta i vår frågebank och se om du hittar någon liknande fråga så du kan läsa svaret där.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar