Frågor och svar om sex

17 Apr 2005, 09:20 2062
Tjej, 0 år
Question


Hejsan!
Jag är en tjej som undrar hur de där med att runka av fungerar. Jag har runkat av flera killar och det har gått jätte bra men när ska man sluta egentligen? är det klart när killen har fått utlösning? eller tycker dom det är skönt även efter?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det här kan självklart variera men generellt så vill dom flesta att tjejen slutar efter utlösningen. Det behöver inte vara så att tjejen måste sluta tvärt, men dom flesta uppskattar inte enligt min erfarenhet ifall tjejen fortsätter att runka snabbt eller hårt efter utlösningen då det till och med kan kännas obehagligt. Sedan finns det dom som tycker det är skönt att fortsätta, men det handlar oftast om ifall dom fortfarande känner sig sexuellt upphetsade.
Det enklaste för dig är att fråga den killen du är med, men generellt så är det alltså så att dom flesta föredrar om tjejen slutar efter utlösningen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar