Frågor och svar om sex

17 Apr 2005, 09:34 470
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag är en tjej på 17 år. Jag har en fråga som jag har funderat på jättelänge. Det är nämligen så här att jag gosade med en kille och han rörde mig vid könsorganet med fingrarna men stoppade inte in dem. Han gnugade sig mot mig också. Efteråt blödde jag. Det var fjärde dagen på menstrationen. Jag undrar om det var mödömshinnan som sprack? Eller om det var någonting annat?


Tacksam för svar!

"anonym"

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det låter inte troligt att din blödning kan ha något med mödomshinnan att göra. Eftersom du hade mens så låter det mer troligt att det var en blödning som hänger ihop med just mensen. Blödningar uppstår vanligtvis inte av att någon rör vid ens könsorgan eller gnider sig mot en.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar