Frågor och svar om få kontakt

23 Apr 2005, 11:49 121
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjej på 13 år och det är en kille på skolan som jag gillar och han håller nästan på med mej hela tiden och jag underar vad han håller på med det är ju kul och så men jag vill verkligen veta..

<tacksam för svar>

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Vissa killar och tjejer är blyga när det gäller att visa att dom tycker om någon, vilket kan göra att dom "håller på" med en massa saker som att skämta och småretas för att ändå få kontakt. Jag vet inet om det är så för den här killen du pratar om, men det kan vara en förklaring. Enda sättet att få veta är faktiskt att fråga honom, så om ni är relativt ensamma någon gång och han "håller på med dig" så kan du fråga honom vad det är som gör att han håller på så mycket med dig. Det är inte säkert han vågar svara men det kan vara värt ett försök om du vill veta.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar