Frågor och svar om få kontakt

29 Apr 2005, 12:05 90
Annat, 0 år
Question


Hej! jag är en tjej på 12½ år som är jättekär i en kille i min klass. Min kompis ringde till honom för någon månad sen och låtsades vara jag. Hon frågade chans, men han sa nej. hon berättade att han hade sagt att han trodde det var min kompis, och nog "genomskådat" oss. Nu har han börjat prata mer med mej och titta mer på mej. är han kär i mej? gillar han mej eller vill han bara vara snäll? hur ska jag få reda på om han gillar mej?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att få veta om någon är kär i en är inte alltid så lätt om personen själv inte säger något. Men om du fortsätter att prata med honom och kanske tar lite fler initiativ att själv gå och prata med honom så kommer det sannolikt att visa sig med tiden.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar