Frågor och svar om sex

29 Apr 2005, 12:11 1030
Tjej, 0 år
Question


jag o min flickvän(ja är tjej)hade sex med varadra och hon ville slicka i min slida hon fick de och ja undrar om det ä farligt när jag har mens och om de ä farligt för mödomshinnan(vi hade också en gurka med två kondomer på förde den in i både min slida och och minflickväns slida samtidigt ä det normalt

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är inte farligt det du beskriver. Det som kan hända när man för in saker i slidan är att mödomshinnan töjs ut så man inte är lika trång längre. Men det är alltså inget farligt utan något helt normalt. Det enda man kan tänka på är att risken för infektioner är något större när man har mens varför man ska vara extra noga med hygienen om man har olika former av sex då.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar