Frågor och svar om här kan man få hjälp!

13 May 2005, 08:55 241
Tjej, 0 år
Question


var beställer man tid ????
Kan man det här inne eller ??

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Till vår ungdomsmottagning kan man inte beställa tid utan vi besvarar endast frågor över nätet. Behöver du träffa tex en kurator, barnmorska osv så är du välkommen att vända dig till Ungdomsmottagningen som ligger närmast dig. Det finns en i varje kommun och bor man i en storstad finns det oftast flera. Du kan titta på vår länk "din mottagning" och se ifall du hittar adress och telefonnummer där. Men då listan inte är helt komplett så kan du även ringa till kommunens växel och be dom koppla dig till Ungdomsmottagningen eller ringa till mödravårdcentralen på din vårdcentral och fråga dom vart närmaste Ungdomsmottagning finns.
Sedan är det bara att gå dit eller ringa och beställa en tid. Vissa ungdomsmottagningar har öppen mottagning vissa dagar och då kan man komma utan att ha beställt tid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar