Frågor och svar om få kontakt

22 May 2005, 21:23 154
Annat, 0 år
Question


Jag träffade en kille i helgen när jag och mina kompisar var ute och jag (och mina kompisar) gick hem till hans hus (som han bodde i med nágra kompisar). Jag och killen snackade mycket och vi frágade vad vi gjorde och vilken skola vi gick pá.. vad vi tyckte om och allting... Och det var ju jätte mysigt..När vi gick hem sá började min kompis "hålla pá" med den andra kompisen och killen jag var med tog mig i handen (kan det betyda nát?) och tog mig in i sovrummet där dem andra var. Vi höll pá och hángla och allt och han smekte mig. Det var jätte gulligt men han var full tror jag. Han ság lite full ut iafl. Men jag ville bara veta om det kunde ha betytt nát eller om det bara var en "one night stand" liksom? Jag har börjat gilla honom lite och jag har skickat ett sms till dem tvá killarna. Tror du han vill träffa mig igen? Eller kommer han bara skita i mig?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns oftast en osäkerhet efter att man träffat någon ute och det finns alkohol med i bilden. Många dras med i feststämningen och det är långt ifrån alltid som det utvecklas några mer varaktiga känslor så man fortsätter träffas och vara tillsammans.
Men en förutsättning för att det överhuvudtaget skall bli något mer än ett "one night stand" är att någon tar initiativet och visar att man vill något mer. Osäkerheten kan ju finnas hos båda och då rinner ju allt ut i sanden om båda går och väntar på att den andre ska höra av sig och tror att den andre nog inte menade något mer med det hela.

Så, det är alltså omöjligt för mig att säga något om den här killens avsikter och framtida känslor för dig. Men, ska du överhuvudtaget ge det chansen så kan du själv ta kontakt med honom och visa att du är intresserad så får du se vad han säger och hur han reagerar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar