Frågor och svar om längd

19 Jun 2005, 11:25 694
Kille, 0 år
Question


Varför har ni satt som standard att svara alla frågor om att kunna förlänga snoppen, med ett nej, förutom vid operation?
jag kan tala från egen erfarenhet att det faktiskt går att förlänga sin penis med hjälp av olika övningar. Sen finns det också personer som hänger vikter vilket jag personligen inte har gjort, men troligen kommer göra inom ngra månader efter att jag har maxat ut min längd med hjälp av övningar. Så snälla förstör inte unga killars liv genom att säga att det inte går...jag hade tur o hitta en hemsida med info.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns en uppsjö av olika metoder, övningar och redskap som hävdas ha effekt på en penis längd. Men då inga studier över effekterna och eventuella biverkningar gjorts på ett sätt som är i enlighet med god vetenskaplig sed så är det inget vi kan gå ut och rekommendera. Om våra användare vill tipsa varandra så kan man göra det på våra och andras diskussionsforum, men som professionella och legitimerade utövare av yrken som står under socialstyrelsens tillsyn kan vi inte gå ut och rekommendera övningar och metoder som är tvivelaktiga när det gäller både effekt och framtida skadeverkan på könsorganet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar