Frågor och svar om få kontakt

16 Jul 2005, 10:36 136
Tjej, 0 år
Question


Hej, Jag är en 12 årig tjej, Jag är kär i en kille i min klass, Han har sagt till mig att han gillar att vara med mig, Och att jag är rolig, Jag undrar bara om Han är kär i mig då? Om jag ska våga ta första steget??
Behöver värkligen hjälp
// Beroende 12 åring

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det går tyvärr inte att säga ifall den här killen är kär i dig eller ifall han bara tycker jättemycket om dig som kompis. Men att han ändå sagt rakt ut till dig att han gillar att vara med dig och att han tycker du är rolig är ju ett väldigt gott tecken som skulle kunna vara tillräckligt för att du skulle våga ta första steget och tex fråga honom om ni två kan göra något kul tillsammans. Om ni börjar träffas lite mer och gör saker tillsammans så kommer du sannolikt märka ifall hans känslor för dig är mer på kompisnivå eller om han är kär i dig. Så, börja där, så får du se hur det hela utvecklar sig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar