Frågor och svar om underlivet

24 Jul 2005, 10:58 1910
Tjej, 0 år
Question


hej, jag är en tjej som har ett bra förhållande till min pojkvänn. Vi har dock ett jobbig problem som kommer upp vid sex. Det svider när han är inne i mig å det gör att det är svårt att få det skönt. Det är samma när han ska pulla mig, det är inte skönt men han gör det försiktigt. Jag vill ju så gärna. Jag blir våt, och ingen av oss har haft sex med någon annan så det kan väkl inte vara någon könssjukdom? hoppas j ag får svar så fort som möjligt, lider verkligen av detta. TAck

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Sveda vid samlag kan bero på olika saker och man bör utreda orsakerna och eventuellt få hjälp. Mitt råd är därför att du söker hjälp hos en gynekolog antingen privat eller på närmaste kvinnoklinik. Att få smärta under samlag påverkar av naturliga skäl ens lust om det går för lång tid utan bättring varför man bör söka hjälp så fort man upptäcker att problemet kvarstår.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar