Frågor och svar om sex

29 Jul 2005, 13:51 358
Tjej, 0 år
Question


Jag och min pojkvän hade sex(vi använde kondom). När han tagit ut sin penis, så rann det något ner för mitt lår. Vad var detta? Det kan inte varit sperma, för vi kollade jätte noga om det hade gått håll i den, men det hade det dock inte. Så vad var det som rann ner för mitt lår? Väldigt tacksam för svar!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om ni har kontrollerat kondomen utan att finna något fel så är den enda möjliga slutsatsen att det var sekret från dig själv som rann ner för låret när han drog ut penisen. Tjejer utsöndrar ju som du säkert vet sekret och det kan även komma vätska när tjejen får orgasm även om det inte går att jämföra med killens utlösning. Men när killen drar ut sin penis så kan han "dra med sig" sekret och vätska ut som sedan rinner ner för ditt lår.

Det är den enda tänkbara förklaringen jag kan komma på.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar