Frågor och svar om onani

30 Jul 2005, 12:39 486
Tjej, 0 år
Question


hejsan, skrev tidigare om att onanera med gosedjur och kudde, hur kommer det sig att jag kommer mycket fortare oh mer om jag tänker att jag har sex med en tjej? jag tänder helt på killar i sängen och inte tjejer..kollar inte på tjejer på stan och så men fantiserar om dom när jag onanerar...jag vill inte ha sex med en tjej på rikigt..*undrar*

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är svårt att svara på varför många liksom du tänder mer på homosex i fantasin fastän dom inte har någon önskan om att ha homosex i verkligheten. Men det är som sagt inte ovanligt och kanske är det just för att det känns lite främmande i verkligheten om man är heterosexuell som det känns mer spännande och laddat i fantasin. Vissa menar att vi alla är mer eller mindre bisexuella men att det är få som lever ut den fantasin på grund av att det fortfarande inte är helt socialt accepterat, men det finns ingen forskning som stödjer dessa hypoteser varför det är en gissning precis som allt annat.

Så, något egentligt svar har jag inte på din fråga, utan det enda jag kan säga är att det är en ganska vanlig fantasi även bland heterosexuella och en fantasi som många blir upphetsade av fast dom inte har någon tanke på att ha homosex i verkligheten.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar