Frågor och svar om alkohol

21 Aug 2005, 10:01 957
Annat, 0 år
Question


Hej är en kille på 16 år som har ett stort problem...

jag har inga som helst problem med att få stånd när jag tilex onanerar men nu har jag "kommit till" med tre tjejer alla tre gångerna har jag misslyckats att få stånd.... iaf inte tillräckligt för samlag....

kan det vara att jag onanerar för mycket?

eller kanske för att jag varit alkohol påverkad alla gångerna?

det har alltid slutat med att jag utför oralsex på tjejen och själv legat där otillfredställd.....

jag vill också tillägga att jag inte kände mej specielt nervös... utan mer upphetsad och jävligt varm...

med tanke på att jag inte har några som helst problem att få stånd när jag onanerar och inte har varit specielt nervös eller omåttlig alkohol påverkard så tycker jag att det är väldigt konstigt och frusterande


snälla hjälp !!!


MvH /// .....

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Alkohol har en väldigt negativ påverkan på en killes förmåga att få stånd, varför det faktum att du varit alkoholpåverkad sannolikt spelat in. Onanerar man väldigt mycket så kan det också spela roll för ens förmåga att få stånd i den meningen att man kan bli mätt rent sexuellt.
Mitt råd är att du tar det lugnare med både alkohol och onani om det är så att det här med att ha samlag känns mer väsentligt för dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar