Frågor och svar om få kontakt

1 Oct 2005, 13:01 340
Tjej, 0 år
Question


Hej! Jag är en tjej på 21 år som har ett seriöst förhållande med min kille sen snart 2 år tillbaks,och jag längtar efter att ha tjejsex igen.Hur gör jag för att träffa en bisexuell tjej? Tacksam för svar.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Internet erbjuder en del möjligheter att etablera relationer av den typen du önskar. Du kan tex gå in på rfsl:s sida www.rfsl.se och komma i kontakt med andra bisexuella. Sedan finns även andra sajter på nätet där bisexuella kan komma i kontakt med varandra.
Detta är sannolikt det enklaste och snabbaste sättet om du vill komma i kontakt med en bisexuell tjej och etablera en sexuell relation. Är det så att din kille är med på saken så kan ni annonsera tillsammans på dom sajter där man kan sätta in kontaktannonser. Vissa sidor erbjuder också chattfunktioner där man kan etablera en kontakt över internet innan man bestämmer att träffas.

Ska du gå en mer traditionell väg som att tex träffa någon ute på krogen eller i andra sammanhang kommer det sannolikt att ta längre tid innan du hittar någon med samma intresse. Å andra sidan är ju fördelen att man då har personen framför sig direkt och kan etablera en mer personlig kontakt mer omgående. Men det är som sagt upp till dig vilket du föredrar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar