Frågor och svar om första gången

7 Oct 2005, 12:09 787
Tjej, 0 år
Question


hej , jag å min kille hade sex för första gången för snart 2 veckor sen , jag blöde inte när jag förlårade oskulden , å nu tror han inte på att jag var oskuld. :( . måste man blöda om man e oskuld å vf blödde inte jag då ??? skulle vilja ha svar så snabbt som möjliigt

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, det är långt ifrån alla som blöder vid första samlaget så det är inget konstigt med att du inte blödde. Det som däremot är anmärkningsvärt är att din pojkvän inte verkar tro dig på ditt ord. Att ha sex tillsammans är ju något intimt och det är självklart sårande ifall ens partner ifrågasätter en. Så för det första kanske du skall fundera över hur du själv känner inför att han inte tror på dig oavsett om det är normalt att inte blöda eller inte, istället för att fokusera på att försöka bevisa för honom att du talar sanning, vilket inte ska behövas i ett förtroendefullt förhållande. Och för det andra kanske du skall fråga dig varför det är så viktigt för honom att du är oskuld.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar