Frågor och svar om flytningar och svamp

11 Oct 2005, 13:23 459
Tjej, 0 år
Question


Jag har en rätt broskande fråga. Jag har varit på gyn undersökning och fått diagnosen svamp. Grejen är den att jag fick min mens nu och kan inte lufta så mkt som behövs eller köra med canesten behandling förns mensen är över. Nu är det så att bindorna och allt kli gör att jag blir så torr.. och det svullnar upp så mkt att jag inte KAN gå på toa, det svider så jag skriker! Jag går med så breda ben som möjligt för att det inte ska kännas så mycket. Jag måste ha hjälp nu, jag klarar inte mer - det här är ren tortyr! Ska jag vänta ut mensen och sen ta hand om svampen och lida av.. torrheten osv? eller, vad gör jag?! :S snälla svara snabbt.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Ta kontakt direkt med den gynmottagning du var på för att få råd kring den behandling dom givit dig. Ring dit och förklara ditt problem så kan dom titta i din journal och ge dig korrekta rekommendationer kring din fortsatta behandling.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar