Frågor och svar om orgasm

20 Oct 2005, 11:04 450
Kille, 0 år
Question


ja e en kille som undrar om de e normalt att tjejen får orgasm 3 gånger på mindre än en halv timme av att man smeker hennes ja du vet nog vad.. tack på förhan

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns inget onormalt med att en tjej får flera orgasmer om en kille smeker henne på ett sätt som hon gillar. Det är långt ifrån alla tjejer som har så lätt att få orgasm, men det kan också variera över olika perioder i livet och även bero på hur relationen till partnern ser ut och hur väl man känner varandras kroppar. Men uppenbarligen så har ni hittat rätt med varandra rent sexuellt och det kan även vara så att hon har lätt för att få orgasm, så något onormalt är det inte.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar