Frågor och svar om sperma

22 Oct 2005, 13:12 674
Kille, 0 år
Question


Jag undrar om tjejer tycker det är mysigt när man sprutar dom över brösten å i håret? eller är det taskigt ?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Frågan är enkel att besvara då detta handlar om vad tjejen du är med tycker och vill. Vissa tjejer tycker det är upphetsande när killen sprutar sperma på deras kropp (kanske mer ovanligt att man gillar att få det i håret), emedan andra tycker det är äckligt och kränkande.
Så, du ska självklart aldrig spruta din sperma på din partner om hon inte är med på det, och ända sättet för dig att veta det är att fråga om hon gillar och vill det, för det kan du inte gissa dig till. Och enligt min erfarenhet så är det fler som INTE gillar det, varför du alltså inte ska chansa. För det är ju bara att vända på det. Skulle du gilla att bli nersprutad med sperma utan att bli tillfrågad? Sannolikt inte, och därför är svaret enkelt. Gör aldrig något som den andre inte är med på och alla är olika så man måste fråga och prata med varandra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar