Frågor och svar om olika former av sex

22 Oct 2005, 13:15 1025
Tjej, 0 år
Question


hej, asså i en av de andra frågorna sa du att tjejen sätter gränsle över killen när hon ska rida, men håller hon i penisen när hon för den ut och in eller gör han det själv? snälla svara på denna fråga. jätteviktigt!! tack.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Ska det funka med denna ställning så krävs det generellt att killens penis är så styv att ingen ska behöva hålla i den. Utan tjejen rör sig helt enkelt upp och ner utan att för den skull resa sig så högt upp att penisen åker ur slidan för då krävs det oftast att någon tar tag i den för att föra in den igen. Utan tjejen stannar strax innan och sänker sig ner igen, och med den tekniken behöver ingen hålla i så länge som killen har tillräckligt stånd.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar