Frågor och svar om samliv

12 Nov 2005, 11:33 586
Tjej, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej på 14år som har en fråga, är alla killar intresserade av analsex? Jag tycker inte det är skönt men har ställt upp för killarna vill det.
Min nuvarande kille har en stor penis och det gör ont när han kör in den i analen, men han säger att alla tjejer har analsex, stämmer det?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är en väldigt liten andel tjejer som gillar analsex. Så din kille har fel när han säger att alla tjejer har analsex, för det är långt ifrån sanningen.
Det som bekymrar mig är att du har en typ av sex som du inte tycker om för att ställa upp för killarna. Det är inte bra för dig själv att gå emot din egen känsla bara för att tillfredsställa dina killar, och samtidigt så kan man fundera över varför din kille säger som han gör kring analsex då det inte verkar som om han tar någon vidare hänsyn till dig utan mer är intresserad av att tillfredsställa sig själv.
I ditt läge råder jag dig att fundera över det här och förhoppningsvis komma fram till att du är värd killar som har mer omtanke om dig än så. För även om många killar kan vara intresserade av analsex så skulle dom flesta killar aldrig försöka övertyga sin flickvän ifall hon inte ville eller fick ont av det, enbart för att tillfredsställa sig själv.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar