Frågor och svar om samlag

10 Nov 2000, 00:00 354
Annat, 0 år
Question


Jag tror att jag är lite trång, vad ska jag göra? Det enda sättet som fungerar är när jag sitter ovanpå honom men han kan ändå inte tränga in i mig för långt, för då gör det jätteont.

Svar

Förmodligen så spänner du dig, troligen omedvetet. För om det har gjort ont förut så är risken stor att du blir spänd i musklerna i slidan vid nästa samlag. Vad du/ ni skulle kunna prova är att din pojkvän använder sina fingrar, en eller två, i slidan på dig för att du skall kunna slappna av lita på honom. Det är givetvis viktigt att han är lyhörd för dig och för hur du känner det. Med den ställning som ni redan har provat, där han ligger på rygg och du sitter ovanpå, kan du styra hur långt han får tränga in i dig. Det är viktigt då att han ligger still! Om du känner dig torr i slidan kan du prova någon glidkräm. Om inte detta hjälper så sök till din närmsta ungdomsmottagning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar