Frågor och svar om kärleksrelationer

24 Feb 2006, 20:00 140
Tjej, 12 år
Question


Hej. Jag är en tjej och jag är har varit kär i en kille i snart ett år. Efter ett tag gick de över när jag hade slutat i skolan intill honom (alltså övergång till sexan) Han är ett år äldre än mig. Jag vaknade en morgon och då hade jag drömt om honom. Sen hade jag helt plötsligt känslor för honom. Jag tänker bara på han hela tiden i skolan. Jag bytte tillomed till hans skola fasst jag ändå inte ville. Bara för hans skull för jag ville se honom. Jusst nu är jag superkär i han och min kompis gillar han me så vi pratar om honom hela tiden. Men tror ni värkligen att det är friskt att bli så himla kär att man tillomed byter skola för nåns skull? tacksam för svar

Svar

Hej!
Det som du berättar låter inte så konstigt som du är rädd för. Det förmodligen var så att du saknade känslan av att vara förälskad och så hjälpte din dröm dig att bli kär på nytt. När man är kär så gör man galna saker, speciellt när man är så ung som du. Jag ser det som att det är viktigt för dig att ha någon att älska och att du längtar efter en relation till en kille och det kommer du att få, med just den här killen eller förmodligen med någon annan, även om detta är otänkbart för dig just nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar