Frågor och svar om kärleksrelationer

3 Mar 2006, 12:00 83
Annat, 0 år
Question


Varför känner jag mig alltid så instängd i mina förhållanden? det är som om jag inte vågar? Allt funkar tills det blir för seriöst, jag vet att jag inte ha varit den mest seriösa i mina dagar..men det kan väl inte vara ett hinder för att bli tillsammans med någon? Kan det??
Orolig..

Svar

Hej Kanske vågar Du inte avslöja att Du är osäker i kontakten med andra i ett förhållande. Alla är osäkra, men vissa är så rädda att de aktar sig för att komma i nära kontakt. Det kan ske betyder att Du är rädd för att bli sviken om Du litar på någon och avsljöjar Dina innersta tankar. Det enda sättet att ha en seriös relation är att öva sig i att våga vara ärlig och uppriktig. Lycka till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar