Frågor och svar om kärleksrelationer

4 Mar 2006, 21:00 93
Tjej, 16 år
Question


Jag älskar en kille nu i 5 år. men han säger vi ska vara tillsamman mer än 1 år om jag får ha sex med dej. men min relgion är att jag ska vara oskuld till jag gifter mej, men jag vill värkligen ha han jag har försökt snacka med han o allt, men allt är bara katastrof. jag vet inte vad jag ska göra ? han säger om vi hr sex ska ingen få veta de . men han säger att han får käsnlor för mej kankse då . jag vet hellt ínte vad jag ska säga till han eller göra :( // lillen

Svar

Hej!
Du skriver att din religion förbjuder dig att ha sex och att din pojkvän försöker med alla medel att få dig att ha sex med honom. Det är en svår konflikt men det som ska vara avgörande är vad DU vill. Det som du vill är att få honom och det är inte detsamma som att du vill ha samlag med honom. När han säger att han kanske får känslor för dig om du har samlag med honom låter det som utpressning. Han vill ha allt utan att lova något tillbaka, vilket han naturligtvis inte kan. Fråga dig själv hur du vill ha det. Om man gör något eller avstår från något för att det känns bäst för en själv så brukar man också kunna stå för det oavsett vad andra tycker.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar