Frågor och svar om självmisshandel

13 Apr 2006, 12:00 119
Tjej, 15 år
Question


Om jag har tagit tablätter och ätit som inte hör till mig som jag har snott och att jag skär mig och dricker som attan.Vad ska jag göra?Snälla hjälp mig.

Svar

Eftersom du inte skriver något om anledningarna till varför du gör så här mot dig själv kan jag inte ge något längre svar. Du kanske inte ens vet själv varför du mår så dåligt. För att du ska kunna sluta med de saker som du beskriver tycker jag att du ska ta kontakt med någon som du kan prata med. Om du har någon vuxen som du har förtroende för kan du kanske få hjälp med att hitta någon som du kan prata med. Du kan själv ta kontakt med en kurator till exempel i skolan eller på ungdomsmottagningen så kan de hjälpa dig med det här.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar