Frågor och svar om missnöje och bråk

15 Apr 2006, 11:00 104
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag och min flickvän har varit tsm i typ 2 månader. Vi haft det underbart..Men Idag när hon hade sovit hos mig.. vi hade inge sex, bara massa smek och sånt. så var hon inte som hade varit förut. Hon kollade inte på mig som att hon älskade mig, Hon kolla knappt på dig. Hon sa inte mycket heller, det blev att jag pussa henne lite och kysste henne. och förut sa hon alltid "Jag älskar dig", Sen när jag gick med till hennes bus så sa jag "Jag älskar dig", fick inget svar. hon glodde på mig bara men sa ingenting. Så jag undra, Har hon tröttnat på mig?'

Tack i förväg. Hej då.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Tyvärr så är din fråga omöjlig att besvara då endast din flickvän vet vad som rör sig i hennes huvud. Så ända sättet för dig att veta ifall det är något som förändrats för henne när det gäller er relation, eller om hon helt enkelt var borta i andra tankar som inte hade ett dugg med er att göra, är att fråga henne. Ett råd i framtiden är att alltid prata om sådant här direkt för då kan man oftast reda ut saker innan problemen blir för stora, och då slipper man också att gå och oroa sig för saker som ibland kan visa sig vara helt i onödan.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar