Frågor och svar om regler och moral

3 Jun 2006, 18:00 138
Annat, 0 år
Question


Hej , jag har precis fått brev från Socialen , pga snatteri =/

Jag har alltid mått så dårligt ,och allt har blivit fel sen dess , jag vet inte vad jag ska göra , sitter bara o gråter , är såhimmla deprimerad , ja vet inte hur ja ska fortsätta leva , jag vill inte prata med nån , det funkar inte .. ingen som förstår :( ja vet inte hur ja ska klara mej mer .

Svar

Det är väldigt vanligt bland ungdomar i Din ålder att man snattar. Oftast är det ett teckaen på att man vill ha uppmärksamhet. Du och troligen Dian föräldrar kommer att bli kallade till socialförvaltningen för att prata litet om hur Du har det. Snatteri är inget allvarligt brott och Du kommer inte att bl dömd. Men det är viktigt att komma tillrätta med om något inte står riktigt rätt till, så att man kan hjälpa Dig att rätta till det som är fel, innan problemen växer. Var inte orolig, ingenting kommer att hända med Dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar