Frågor och svar om svampinfektion

21 Jul 2006, 12:00 136
Tjej, 15 år
Question


heej.. snälla svara.. asså ja e helt trött på de här.. jag har fått svamp i underlivet, och de kliar så fuktansvärt mycket, och det gör oont när jag går , eller sitter, eller ligger... så ja vet inte ens vad jag ska göra. Jag kan inte ens sova, jag va vaken hela natten, och nu orkade jag inte ens försöka sova mer.. Ja vill ha hjälp .. nu har jag lidit i två dagar å jag har en salva som är just till den infektionen..men jag vill bara att den ska bort nuuu, nuu!... snälla hjälp mig.. ni har inte svarat på andra frågor ja har ställt, menjag hoppas ni reagerar på den här.. jag behöver verkligen hjälp.. :( / en orolig tjej.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns receptfria medel mot svamp i underlivet att köpa på Apoteket om du är säker på diagnosen. Annars råder jag dig att gå till närmaste Ungdomsmottagning eller ring din vårdcentral för att få en tid för undersökning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar