Frågor och svar om självförtroende

25 Aug 2006, 14:00 116
Kille, 14 år
Question


jag har ett problem....jag e så jävla less på skolan. alla kommenterar mig hela tiden och ingen lyssnar på mig när jag säger sluta. jag vet fan inte vad jag ska göra...orkar inte ha det så här, jag har funderat på att byta skola men tror att det inte kommer att hjälpa. vad ska jag göra?

Svar

Jag tycker Du ska prata med någon om att Du är less på skolan. Byta skola kan vara ett förslag, men innan Du bestämmer Dig för det, ska Du nog tillsammans med någon vuxen försöka fundera över vad det är som är fel. Då kanske Du kommer på att det är något annat Du kan göra åt situatione istället för att byta skoal. Prata med Dian föräldrar elle kanske skolkuratorn. Lycka till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar