Frågor och svar om att kyssas

26 Aug 2006, 12:00 365
Tjej, 14 år
Question


heej. om en kille "suger" en på läppen, vad ska man göra då egentligen? min kille brukar gö det, men jag typ bara väntar sen bara slutar han.. känns lite skumt =P

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Olika människor har olika sätt att kela och hångla och gillar man inte vad ens partner gör så är det bäst om man säger det istället för att "stå ut". Så om du inte tycker om det här är mitt råd att du pratar med din pojkvän och på ett vänligt sätt säger att du inte gillar just det här med att han suger på din läpp. Berätta sedan för honom vad du skulle gilla istället för det är alltid bra om man säger vad man tycker om så slipper det bli massa onöda missförstånd. Då känner man sig tryggare med varandra också.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar