Frågor och svar om musik

26 Sep 2006, 13:00 127
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag skulle väldigt gärna vilja lära mig spela el-gitarr, men jag har inte tiden. Varje gång jag tex. hör Mike Oldfield eller bara vanlig rockmusik tänker jag alltid "ÅH! Jag vill kunna!" Mår nästan dåligt av att inte kunna, eftersom jag vill så MYCKET! Känns som om det snart blir för sent... och att det är dumt att inte börja nu. Men.. jag tar skolan så allvarligt bara! Jag går i gymnasiet nu och har en el-gitarr hemma. Tror du att man har tid på universitetet att ta lektioner...? Hur ska jag annars kunna lära mig?
Jag har en dvd-skiva, men den är från USA och jag har inte hittat efterföljarna till den. Kan du ge mig tips om vad jag bör göra?

Svar

Det är en prioritetsfråga. Skolan eller gitarrspelandet. Tycker personligen
det är bra att du satsar på skolan men tror att det finns plats för din dröm att spela gitarr. Låter lite trist om du inte kan koppla av lite från pluggandet emellanåt. Tror t.o.m att det är viktigt att koppla av med
annat.
Hör med Musikskolan på din ort om de kan ta in dig som elev. Annars
kanske de vet någon som kan ge privatlektioner.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar