Frågor och svar om allmänt om könssjukdomar

14 Feb 2007, 19:00 250
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag har ett problem, jag har sedan ca 2 månader tillbaka haft en hemsk klåda i underlivet..och vissa gånger gör det tillochmed ont att gå (!) nu för ca 1 vecka sedan kände jag som små knotter partier i underlivet, först kom de vid vaginan och nu har de även kommit upp till blygdläpparna. Jag har funderingar på om det är kondylom (?) Jag ska försöka gå till ungdomsmottagningen men jag är så förbannat nervös för vad dom ska göra, och vad det kan vara ..?

Svar

Jag tycker att du ska övervinna din rädsla och gå till Ungdomsmottagningen för undersökning. Personalen är van att ungdomar är rädda. Så du är inte ensam om att vara det. Det kan mycket väl vara Kondylom du har men du behöver förstås undersökas.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar