Frågor och svar om allmänt om könssjukdomar

14 Feb 2007, 19:00 170
Annat, 0 år
Question


Hej!

Nu blir det lite invecklat här.
Jag hade en kille, vi gjorde slut. Jag skaffade mig en ny kille, men ändå (så dum som jag är) så hade jag sex med mitt ex ( vet inte om han har haft sex med någon annan efter vi gjort slut ) .. jag hade sex med min pojkvän oxå, under den tiden jag & mitt ex träffades i smyg.

Hur som helst, jag och min pojkvän gjorde slut av andra andleningar.
Båda hade sex med andra människor. Men nu är vi tillsammans igen och har sex som vanligt.

När jag var tsm med mitt ex1, kollade jag mig & hade inga könssjukdommar. Kollade mig inte efter min nuvarande pojkvän.

Har än inte gjort det.
Men nu har jag fått som små.. pluppar, mellan "hålet" & bakhålet. Men närmre framåt än bak. Dem kliar inte, har oxå fått en vid bakhålet & den svider som f-n när jag.. ja, gör mina behov :)
Har oxå fått illaluktande flytningar. Vågar inte gå och kolla mig!
Vad kan det vara? Så jag ska vara berädd på någonting.

Tacksam för svar så fort som möjligt.
//loppan.

Svar

Svårt att svara på vad dina utslag är för något utan att ha sett dom. Det skulle kunna vara kondylom eller på svenska vårtor i underlivet. Illaluktande flytningar kan vara att du fått en bakterieinfektion i slidan. Du behöver vända dig till Ungdomsmottagningen för undersökning och eventuell behandling. Du behöver även kontrollera så du inte fått klamydia också.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar