Frågor och svar om utseende

19 Feb 2007, 17:00 120
Annat, 0 år
Question


Hejsan jag är en tjej på 14 år jag har några fråger som jag gärna skulle vilja ha svar på. Det är såhär: alla mina kompisar har haft killar. Inte jag. Dom har smala och fina kroppar, men jag är ganska mullig. Jag tycker inte att det ska spela någon roll för någon kille, men gör de det? är orolig att ingen kille vill ha mig pga att jag är just mullig. & om det finns sånna killar så kommer jag säkert inte hitta någon. Mår dåligt pga allt det där.

tacksam för svar /anonym

Svar

Hej!
Jag tror inte du är ensam om ditt problem. Många tjejer i din ålder känner samma sak och är oroliga för att inte duga.
Vem som har skapat idealet att vara smal kan väl ingen var riktigt säker på, men en stor bov är förmodligen media som hela tiden matar oss med smala idealtjejer.
Du frågar om killarna gillar smala tjejer. Min erfarenhet är att killarna gillar alla tjejer, smala, tjocka långa korta mm.
Det avgörande är nog vem kroppen tillhör, alltså hur tjejen är inuti. Alltså, hur är hon som person.
Tänk efter själv....vad gillar du hos killarna. Vill du ha´en kille som visserligen är ursnygg, men tex. är elak och självupptagen?
Jag tror inte att killarna är så mycket annorlunda än vi tjejer när det gäller att hitta en partner, killar vill också ha tjejer som är tex. är snälla, intelligenta hellre än smala och perfekta.
M.a.o du duger för att du är den du är!
Du kommer säkert att hitta någon som passar just för dig, bara du vågar lita på dig själv!!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar