Frågor och svar om kärleksrelationer

19 Feb 2007, 18:00 109
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag vill så gärna bli ihop med någon, men all killar i klassen är bara omogna och dumma. Den killen som jag vill vara ihop med, tycker alla är kontsig, men jag tycker att han ser söt ut. problemet är att han inte tycker att kärlek är något specielt, eller han bryr sig inte om lärlek. Han bara tycker att det är fjantigt, det är i alla fall vad han säger. jag har snackat med honom på msn, och jag tror att han skulle bli en helt ok kille. Asså, ja vill komma in i hans hjärna och se vad han tycker om mig, om han bryr sig, fast inte visar det. Eller om han helt enkelt inte bryr sig.
Vad ska jag göra?
Tacksam för svar

Svar

Hej!
Du vill komma in i hans hjärna skriver du. Jag antar att du menar att du vill veta vad han tänker?
Givetvis kan vi aldrig veta vad någon tänker , men att lära känna en person gör att vi får veta mer om den, och på så vis också personens tankar.
Det jag menar är, att du helt enkelt behöver lära känna honom.
Hur gör man det? Ett sätt kan vara , att ställa frågor, att visa intresse.
Om man visar intresse genom att fråga, visar man också att personen är viktig och betyder något speciellt.
Du säger att han tycker att kärlek är fjantigt. Kanske har han aldrig varit kär och inte vet hur det är att vara kär?
Fortsätt att prata med honom!
Låt kärleken komma när den kommer!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar