Frågor och svar om obesvarad kärlek

21 Feb 2007, 10:00 70
Annat, 0 år
Question


Heej!!!
Först å främst vill jag fråga hur många procent av alla frågor som kommer in som besvarats, jag har nämligen skrivit liknande brev flera gånger utan svar!!
OKej.. nu är det så att jag har varit förtjust i en kille i nian ett tag, och vad jag har hört och sett så är han lite kär i mig också ! Själv går i åttan. Det är bara det att jag är väldigt blyg av mig när det gäller killar och jag har nästan ingen erfarenhet alls, har liksom aldrig vart tillsammans med någon. Men nu orkar jag inte vänta längre utan vill verkligen få kontakt med killen!! Han verkar också vara lite blyg vad jag har sett och en gång när jag skulle gå hem från skolan stod han där och typ väntade på någon, situationen blev ganska komisk eftersom vi båda tycks gilla varandra! Men jag blev alldeles knäsvag när våra små blickar möttes att jag nu är ännu mer kär ! Situationen låter kanske mycket enkel, men den känns mycket komplicerad för mig. För att det har hänt en sak i klassen så att jag har inga direkt kompisar kvar, så jag går jämt för det mesta ensam i skolan. (annars umgås jag med min underbara bästis en klass under mig). Därför kanske jag uppfattas som lite konstig, och jag vill inte att han ska få fel uppfattning om mig, för jag brukar annars vara social ! Just nu så har jag väldigt svårt att ta nya kontakter å lära känna en annan person, men samtidigt så vill jag inget hellre än att ta kontakt med drömkillen!
Han tillhör iofs i gänget (som består typ av 60 pers från skolan) som är typ motsatsen till vad jag är. Väldigt utåtriktade, sociala och det känns som om alla känner alla förutom jag. Jag vet inte riktigt vadjag ska göra det är därför jag skriver in här.
Jag skulle mest uppskatta ett svar utan att orden "betäm tid med en psykolog, kurator) kommer med in i bilden för jag går redan hos en som jag pratar om andra grejjer om. Skullle bli skitglad om jag kunde få lite tips och råd!!!!!!!=)=))=)=)
[i]/[/i] tack på förhand

Svar

Hej!
Det skrivs väldigt många frågor till oss coh därför kan det hända att en en hel del blir obesvarade. Tråkigt att det drabbat dig!
Du vill få kontakt med den killen som du är kär i, och det kan,som du beskriver, kännas både jobbigt och komplicerat.
Det vore enkelt om man kunde ha ett recept på hur man gör, men som du säkert förstår finns det inget sådant.
Det jag kan råda dig till är att fundera ut ett sätt som skullle passa just dig att ta kontakten på. Frågor som, Var? När? Hur?
Ett annat råd kan vara att tänka igenom vad du vill säga ,för att känna sig säkrare på mötet och för att det ska bli du tänkt dig.Och ibland kan det, hur mycket man än förbereder sig, också sluta med besvikelse.
Men för att vinna bör man också våga!
Det kan vara bra att ha en vän att prata med, försök att hitta tillbaks till någon av dina "gamla" vänner.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar