Frågor och svar om att få stånd

24 Feb 2007, 15:00 508
Annat, 0 år
Question


Hejsan, jag är en 17 årig kille och varit sexuellt aktiv sen jag var mellan 14 och 15, jag har haft 6 olika partner, aldrig testat mig.
Jag är absolut inte nervös för att visa min kropp o njuter verkligen av kvinnokroppen, grejen är att min penis brukar slakna, ibland direkt när man fått in den i tjejen eller efter en stund, den bara slaknar och det brukar vara riktigt svårt att få liv i han igen, även när jag får oralsex så slaknar den, reser sig, slaknar igen och så håller det på hur länge som helst.
Jag har en ny flickvän med henne och första (ändå) gången vi skulle ha sex hittills, så la den sig direkt, jag skyllde på att hon råkat 'knäa' mig mellan benen så jag hade ont i pungen, sen dess har jag bara velat ha oralsex av henne för jag tycker det är pinsamt, men det ungefär 30-50 minuter för mig att komma pga att den slaknar hela tiden.
På egen hand har jag aldrig haft problem med att den slaknar.. är väldigt tacksam för svar så fort som möjligt! tack på förhand!

Svar

Förmodligen har det här blivit en stress situation för dig. Det blir en ond cirkel av det. Du är troligen orolig varje gång ni ska ha sex. Det räcker troligen med dessa tankar så får du inte stånd.
Om du har en bra relation till din tjej så tycker jag att du ska prata med henne om detta. Så blir det inte så laddat för dig, kraven inte så höga att allt ska vara perfekt. Ni får ha mera lekfull sex så tror jag att du ska få till det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar