Frågor och svar om onani

25 Feb 2007, 20:00 171
Annat, 0 år
Question


hej ja har en fråga...e det normalt att man typ drömmer om att ha sex med sin lärare?...ja tänker att "vad skönt det skulle va att smeka hans ollon...o det har hänt att ja har haft en sådan fantasi under en lektion kan jag göra nåt åt detta blir tacksam för svar!

Svar

Det är inte onormalt att drömma eller dag drömma om sex. Men att gå till fysisk handling är något helt annat. Du får försöka låta bli att tänka sådana fantasier på lektionerna. Koncentrera dig på skolarbetet i stället. Han är din lärare och betydligt äldre än dig. Lärare och elev ska inte ha sexuella relationer. Som du säkert förstår. Detta handlar ju också om dina fantasier och inte hans.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar